5 tips over vacature orthopedagoog U kunt vandaag gebruiken

Assistentensite.nl is hèt platform vanwege de Medische Assistenten en daarmee zeer doeltreffend voor het vinden met de geschikte kandidaat.

Adem je professionaliteit en ben jij geïnteresseerd in ons afwisselende en zelfstandige baan? Beschik je over gedegen oefening in een keuken, ben je communicatief krachtig en kun je presteren bij druk? Vervolgens zoeken wij je.

We betalen je een voortreffelijke salaris, zijn daar voldoende ontwikkelingsmogelijkheden en proberen zoveel mogelijk in de uren te blijven welke we betreffende jouw hebben afgesproken.

Heb jij interesse in die vacature? Solliciteer vervolgens via je motivatie met CV + foto te sturen naar sollicitatie@driegezustersgroningen.nl

We produceren desalniettemin tevens graag bekende met kandidaten welke talent voor gastvrijheid beschikken over maar niet barsten betreffende de ervaring.

Mits medewerker bediening ben jouw verantwoordelijk vanwege dit onthalen aangaande gasten, opnemen met bestellingen, geven over informatie, serveren van bestellingen en afrekenen met gasten. Ben jij iemand betreffende:

Heb jij interesse in deze vacature? Solliciteer via je motivatie met CV + foto te sturen naar sollicitatie@driegezustersgroningen.nl.

Eetcafé Moeke Vaatstra is ons knusjes
sfeervol en sfeervol eetcafé, gelegen in een over de mooiste dorpjes betreffende Groningen, Zuidwolde. We bestaan 6 dagen per week open wegens lunch, borrel, banket, buffetten en partijen en beschikken aan ons groot terras.

De werkzaamheden zullen bestaan uit het aannemen en ophangen betreffende een jassen over onze gasten, evenals dit terug geven betreffende de jassen na hun uitgaansavond. Het is ons uitdagende functie waar snelheid met pieken en dalen over toepassing is.

Vanwege onze locatie Paviljoen Sterrebos zijn wij op korte duur op zoek tot medewerker bediening (fulltime 38 uur ieder week).

Wij bieden je ons leuke baan in ons mooi stads eethuisje waar een werkzaamheden divers bestaan. Daarnaast maak je deel uit over een gezellig jong team over bedieningsmedewerkers. Solliciteren

We wensen het onze gasten het ambacht in onze producten en gastvrijheid proeven en wij hier zijn op speurtocht tot vakmensen welke er ons bijdrage aan wensen afleveren. Ben jij welke 1e medewerker bediening betreffende passie vanwege het vak en verlangen is je werken in een festival het ruimte biedt om te groeien? Vervolgens zijn we op speurtocht naar jou!

Ben je op zoek tot ons opwindende baan in een horecabranche en ben je gastvrij en vanzelf? Vervolgens zoeken wij je!

Jouw bereidt een mise en place vanwege, zorgt dat alle producten aangevuld en op voorraad bestaan. Jouw ruimt een leveringen op en bent multi-inzetbaar voor verschillende klussen in en om een keuken.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Comments on “5 tips over vacature orthopedagoog U kunt vandaag gebruiken”

Leave a Reply

Gravatar